E mërkurë, 20 Tetor, 2021
- Advertisement -spot_img

CATEGORY

SHËNDETËSI

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

28 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

25 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

24 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

23 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

22 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

21 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Kjo është mosha e 10 viktimave të fundit me virus

10 persona të infektuar me virus kanë humbur jetën në 24 orët e fundit. 5 prej vikt.imave janë burra dhe 5 gra. Ministria e Shëndetësisë...

Mosha dhe vendbanimi i 11 të vdekurve në 24 orët e fundit nga Covid 19

Ministria e Shëndetësisë publikoj raportin 24 orësh për Covid 19. Si pasojë e Covid 19, 11 persona kanë vd.ekur. 5 nga 11 të vdeku.rit janë të...

Këto janë rastet e reja ne COVID-19 në Kosovë

18 Shtator 2021: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: ℹ Në 24 orët e fundit janë...

Kjo është mosha e 14 personave që ndërruan jetë nga Covidi

Ministria e Shëndetësisë (MSh) ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë regjistruar 14 raste të vde.kjes dhe 368 raste të reja me...

Latest news

- Advertisement -spot_img