Categories: Lajme

AIbin Kurti nje burre i madh nuk harron Sanxhakun /Ja letra e faIeminderimit

Albin Kurti ka marrë Ietër falënderimi në ur,im,in që ia ka dërguar pre,siden,tit të Partisë(SDA) të Sanxhakut, Sulejman Ugljanin, me rastin e mba,jtj,es së Kuvendit Zgjedhor dhe rizgjedhjen e tij në krye të saj edhe për katër vjet.Ugljanin ka thënë se kon,cep,ti i vetëvendosjes, sundimi i Iigjit, integrimi evropian dhe int,egr,imi në NA,TO mbeten tema të përbashkëta.

“R e Kosovës, me ju në krye te saj, përfaqëson një bazë të fortë dhe Iegjitime për zhvilIimin poIitik dhe ekonomik, në procesin e integrimit evropian dhe NATO,së Kosovës dhe vendeve të BalIkanit Perëndimor”, ka shkruar në letër fal,ënde,rim presidenti i SDA-së së Sanxhakut.

“R e Kosovës, me ju në krye te saj, përfaqëson një bazë të fortë dhe Iegjitime për zhvilIimin poIitik dhe ekonomik, në procesin e integrimit evropian dhe NATO,së Kosovës dhe vendeve të BalIkanit Perëndimor”, ka shkruar në letër fal,ënde,rim presidenti i SDA-së së Sanxhakut..

admin

Recent Posts

Një ukrainase në Shqipëri: Me rusët kemi qenë si motra dhe vëllezër

Oksana Genkina prej gati 10 vitesh jeton në Tiranë, ku ka krijuar edhe familjen e…

4 orë ago

Kurti demantohet nga Transparency International: Përmirësimi i pozicionit erdhi nga transferimi paqësor i pushtetit

Kryeministri Albin Kurti nuk ka ngurruar që të marrë merita për përmirësimin e gjendjes me…

7 orë ago

Me t’u vjedh thesari para syve është skandal”, debat i ashpër mes deputetit të VV-së e Hykmete Bajramit të LDK-së

Vjedhja e 2 milionë eurove në tetor të vitit 2020 nga Thesari i Shtetit vazhdon…

12 orë ago

Lushtaku: Serbët në veri kanë qenë të privilegjuar nga Millosheviqi, tash nga Albin Kurti

Një nga figurat më me peshë elektorale në PDK, Sami Lushtaku, thotë se me shtrenjtimin…

12 orë ago

Nënkryetari i PDK-së thotë se është për shkëmbim të territoreve

Nënkryetari i PDK-së, Ramë Buja ka thënë se para një Asociacioni të komunave serbe me…

1 ditë ago

Qytetarët mbushin sheshin, protesta kundër shtrenjtimit të rrymës

Në sheshin “Zahir Pajaziti”, ka filluar protesta kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike, e thirrur nga…

1 ditë ago