E martë, 30 Nëntor, 2021

I riu nga Tirana: Jam gati të shkoj të luftoj për Kosovën

Lexo

>

Një djalosh i ri nga Tirana është i gatshëm të shkoj në Kosovë për të luft.uar.

Në një intervistë të realizuar me qytetarët e Tiranës nga Abc News Albania një i ri tha se është i gatshëm të shkoj të luf.toj në Kosovë dhe atë vullnetarisht.

“Jam i gatshëm nëse do të plaste lu.fta kundër Kosovës do të isha i gatshëm të shkoja, vullnetarisht shkoj për të luft.uar”, tha ai.

>

Videon e plotë e gjeni më poshtë:

>
>

Më shumë

Të fundit