E hënë, 25 Tetor, 2021

Mediat në Shqipëri: Debilat e Albin Kurtit prishën festivalin, mbushën spitalet

Lexo

- Advertisement - >

Mediat në Shqipëri kanë komentuar ngjarjen e mbrëmshme që rrjedhi nga Festivali i Birrës në Korҫë.

Si shkak i kundërshtimeve të qytetarëve pati ndërhyrje të policisë dhe të Iënduar.

Për këtë, mediat në Shqipëri ia kanë hedhur fajin kryeministrit të Kosovës, Albin Kurtit, duke thënë se ‘debilat’ e Kurtit e prishën festën, 10 fëmijë u Iënduan dhe u mbushën spitalet.

“10 fëmijë të Iënduar në Korçë, nga gazi lotsjellës i debilave të Albin Kurtit që prishën festën e birrës. Mbushen spitalet”, shkruajnë mediat në Shqipëri sot.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit