E martë, 19 Tetor, 2021

Lipjan/ SuImohen me rreze laseri disa aeroplanë teksa ngriheshin ose aterronin në aeroportin Adem Jashari

Lexo

- Advertisement - >

Disa persona kanë suImuar me rreze laser aeroplanët e linjave të ndryshme mbrëmë në Lipjan.

Për këtë është raportuar në polici, ku njësiti përkatës policor është duke e hetuar rastin.

Rasti është duke u hetuar si rrezikimi i sigurisë së aviacionit civil.

Lipjani gjendet afêr aeroportit Adem Jashari dhe aeroplanët janë suImuar ose teksa ngriheshin ne fluturim ose teksa aterronin.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit