E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Çifti nga Kosova merr pasaportë shqiptare, vendosin të jetojnë në Rrogozhinë

Lexo

- Advertisement - >

Një çift i ri nga Kosova kanë vendosur që të jetojnë në Shqipëri.

Ata kanë marrë në Bashkinë e Rrogozhinës shtetësinë shqiptare, duke bërë dhe betimin para kryebashkiakut.

Lajmin në Facebook e jep kryebashkiaku Edison Memolla.

“Kënaqësi tepër e madhe kur shqiptarët e Kosovës duan të identifikohen me pasaportën shqiptare. Ndjehem i lumtur që isha pjesë e betimit dhe dëshmitar i dëshirës tuaj për të qenë shtetas të kombit tonë. Do jeni gjithmonë të mirëpritur”, shkruan Memolla.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit