E enjte, 28 Tetor, 2021

TaIebanët marrin vendimin e parë për femrat që punojnë në media

Lexo

- Advertisement - >

Kanalet kryesore televizive të Afganistanit janë ende duke transmetuar, por me disa dallime të dukshme përfshirë zhdukjen e të gjitha prezantuesve femra nga ekrani.

Gjithashtu pasi talebanët morën kontrollin e vendit në kanalet shtetërore dhe private, si TV shtetëror, Tolo News, Ariana, Shamshad dhe 1TV ka pasur një rritje të madhe të komenteve të favorshme për ta duke i lavdëruar për sjelljen e sigurisë dhe unitetit në vend.

Të gjithë televizionet janë përmbajtur nga transmetimi i muzikës apo programeve të tjera argëtuese. Televizioni shtetëror, i cili u mor nga talebanët në mbrëmjen e 15 gushtit, ka transmetuar kryesisht programe fetare.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit