E martë, 30 Nëntor, 2021

A dëshmon kjo deklaratë se Vuçiq po heq dorë përfundimisht nga Kosova?

Lexo

>

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq përsëriti mbrëmë se Serbia mbështet ekskluzivisht parimin e pandryshueshmërisë së kufijve në përputhje me vendimin e Kombeve të Bashkuara dhe deklaroi se në atë kuptim ai prezantoi një ndryshim në përfundimet e propozuara të Samitit të “Brdo-Brioni” – se Serbia është kundër ndryshimit të kufijve, në përputhje me Kartën e Kombeve të Bashkuara dhe vendimet e organeve të tyre.

“Ata më dërguan një propozim për konkluzionet e Samitit, i cili thotë se të gjithë duhet të kundërshtojmë ndryshimin e kufijve. Unë bëra një ndryshim të vogël dhe ai tani është fer për ta ”, tha Vuçiq për TV Prva.

>
>
>

Më shumë

Të fundit