E martë, 30 Nëntor, 2021

Ministri i Qeverisë së Kosovës merr pjesë në organizimin e Vuçiqit

Lexo

>

Ministri i Ministrisë së Komuniteve dhe Kthim, në Qeverinë e Kosovës Goran Rakiq, ka marrë pjesë në një organizim të presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiqit me rastin e 9 majit, Ditës së Evropës.

Fotografitë nga organizimi i ka ndarë Dalibor Jetviç, ish-ministri serb në Qeverinë e Kosovës.

“Me ftesë të Presidentit të Republikës së Serbisë, Aleksandar Vuçiq, morëm pjesë sonte në akademinë ceremoniale me rastin e 9 majit – Ditës së Fitores mbi fashizmin në Luftën e Dytë Botërore”.

>

>
>

Më shumë

Të fundit