E martë, 30 Nëntor, 2021

Momenti kur raketa kineze kalon mbi Shqipërinë

Lexo

>

Momenti kur raketa kineze kalon mbi Shqipërinë Jugore dhe në kufi me Maqedoninë e Veriut!

>
>
>

Më shumë

Të fundit