E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Sami Lushtaku: Në Skenderaj PDK ka fituar 85 përqind të votave

Lexo

- Advertisement - >

Kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku ka komentuar rezultatet e para të zgjedhjeve.

Ai fillimisht ka falënderuar qytetarët e Drenicës dhe epikes së tij, pasi sipas tij është punuar gjatë.

“Deri më tash kemi marr një pjesë të rezultateve, sipas komisionarëve tanë, rreth 85 përqind jemi para partive tjera, si gjithmonë Drenica është me PDK dhe do të jetë në të ardhmen”, theksoi Lushtaku.

Sa i përket qëndrimit të PDK, në opozitë apo qeveri, Lushtaku tha se është shumë herët të flasim. Ai tha se duhet të presin fillimisht numrin e votave dhe pas këtyre do të analizohen në kryesi të partisë në Prishtinë.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit