E hënë, 25 Tetor, 2021

E moshuara shkon të votojë me fotografitë e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit

Lexo

- Advertisement - >

Kushtet e vështira atmosferike nuk i kanë ndalur qytetarët që të ushtrojnë të drejtën e tyre të votimit.

Krahas mërgimtarëve që kanë ardhur të votojnë në këto zgjedhje, edhe simbolika po e shoqëron procesin e zgjedhjeve sot.

Një foto e shpërndarë në rrjetet sociale, duket një e moshuar që me gjithë situatën e rënduar pandemike ka vendosur të dal për të votuar.

E simbolika e saj është që në duart mbante një fotografi me fytyrat e dy udhëheqësve të luftës, Hashim Thaçi e Kadri

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit