E hënë, 25 Tetor, 2021

Baton Haxhiu: Në këto zgjedhje do ndryshojë rezultati në disa bastione

Lexo

- Advertisement - >

Publicisti Baton Haxhiu thotë se në këto zgjedhje do ketë ndryshim të rezultatit në disa bastione.

Ai shton se pritshmëritë po përmbushen por se 45 mijë votat e diasporës do të ndryshojnë rezultatin.“Pritshmëritë po përmbushen.

Disa bastione e kanë ndryshuar rezultatin, është ndryshuar renditja në to. 45 mijë vota të disaporës nuk janë numëruar dhe ato do e ndryshojnë rezultatin”, deklaroi Haxhiu në Kanal10.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit