E martë, 30 Nëntor, 2021

Tërmkolli: E turpshme vënia e “kleçkes” për mërgimtarët

Lexo

>

Për vendimin e qeverisë në detyrë për mërgimtarët ka reaguar edhe ish-deputetja e LDK-së, Melihate Tërmkolli.

Ajo përmes një shkrimi në Facebook ka thënë se kjo çka ka bërë qeveria është vënie e “kleçkes” së qytetarëve tanë të cilët jetojnë jashtë dhe duan të vijnë të votojnë në zgjedhjet nacionale të së dieles.

“Mos dëmtoni vullnetin e dhimbjes e krenarisë sonë”, ka shkruar Tërmkolli.

>

“E turpshme vënia e “kleçkes” qytetarëve tanë që jetojnë jashtë të cilët duan të vijnë të votojnë në zgjedhjet nacionale të së Dieles. Mos dëmtoni vullnetin e dhimbjes e krenarisë sonë. Ata Krejt kanë të Drejtë të vijnë e të votojnë në Shtetin Shtet, për Rimëkëmbje, bashkë edhe me Çlirimtarët për Parlamentin, Qeverinë e Presidentin!”

>
>

Më shumë

Të fundit