E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Gjinovci thotë se VV do të marr shumë pushtet

Lexo

- Advertisement - >

Aktivisti Rron Gjinovci thotë se është “rrëqethëse” përkrahja e madhe që po merr Vetëvendosje nga qytetarët e Kosovës. Ai pret që partia e Albin Kurtit të fitojë shumë pushtet.

“Disa prej pamje ishin rrëqethëse jo në kuptimin e mirë të fjalës, por pak të frikshme’, thotë Gjinovci.

“Nuk e di sa jemi ne si shoqëri të përgatitun për me pas dikush aq shumë fuqi të koncentruar …nëse ndodh ajo që prej dhe dyshoj se mundet me ndodh”, theksoi ai.

“Me mbledh një asi turme njerëzish vyn shumë punë, vyn një kauzë, vyn një interes i drejtpërdrejt’, tha ai.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit