E hënë, 25 Tetor, 2021

Çitaku: Gjykatat në Serbi vulosën racizmin ndaj shqiptarëve

Lexo

- Advertisement - >

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Vlora Çitaku, e konsideron të papranueshëm vendimin e Gjykatës së Lartë në Beograd ku i dha të drejtë Aleksander Vulinit për përdorimin e termit fyes ”shiptari”.

Çitaku shprehet tutje se me këtë vendim, Gjykatat në Serbi kanë vulosur racizmin ndaj shqiptarëve.

”Gjykatat në Serbi vulosën racizmin ndaj shqiptarëve. E papranueshme, por jo befasuese. Kjo nuk është dhe nuk duhet të mbetet vetëm betejë e shqiptarëve të Luginës”, shkruan ajo.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit