E enjte, 28 Tetor, 2021

Gjesti i bukur i kosovarit: “Meqë nuk ishte askush, e mora një ujë” dhe i la 30 cent

Lexo

- Advertisement - >

Gjesti i një kosovari është duartrokitur në rrjete sociale.

Ai kishte shkuar në kioskë por nuk ishte shitësi. Ujin e mori, por la një porosi dhe paratë.

“Meqë s’ish askush, e mora një ujë “Dea”, ka shkruar qytetari.

Vlen të theksohet se të rralla janë rastet kur shitësit lënë dyqanet vetëm nga frika e vjedhjeve, e më të rralla ato kur lënë paratë për çkado që marrin.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit