E enjte, 28 Tetor, 2021

Arres.tohet personi që shënoi “UÇK-Kosovo” në një mur në Gorozhdec të Pejës

Lexo

- Advertisement - >

Në PoIiclnë e Kosovës, respektivisht në nën Stacion Poli.cor në Gorozhdec – Pejë, me datën 03. 02. 2021 është raportuar një ra.st se persona të dysh.uar kishin shkruar me sprej në një muri në fshatin Gorozhdec, pronë private fjalët UÇK-Kosovo.

Njëslti i hetuesisë pran Staclonit PoL.icor në Pejë, pas një pune operative ka arrit që mbrëmë me 05 Shkurt 2021 ta identlfikoj dhe sot ta shoqëroj personin L.M. (1988) i cili i kishte shkruar këto grafite.

Kjo është bërë e ditur me anë të një komunikate për media.

Në konsultim me Prokurorin e shtetit pas intervlstimit personit të lartë cekur është kompletuar lënda dhe e njëjta procedohet për Gjykatën Themelore Divizioni për Kundërvajtje.

Një raport i veçantë do ti dërgohet Prokurorisë Themelore në Pejë.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit