E martë, 19 Tetor, 2021

A do të përmendet Kosova në fjalimin e Joe Biden sot në Departamentin e Shtetit?

Lexo

- Advertisement - >

Ehat Miftaraj nga IKD ka thënë se Joe Biden do të mbajë fjalim në State Departament, ku do të shpalos parimet dhe qëndrimet e administratës së tij në raport me politikën e jashtme.

Përmes një postimi në Faceobook, ai ka pyetur se a do të përmendet Kosova në këtë fjalim dhe cila do të jetë qasja e administratës së Biden, përcjell Bota sot.
Postimi i tij i plotë:

Joe Biden sot do të mbajë fjalim në State Departament, ku do të shpalos parimet dhe qëndrimet e administratës së tij në raport me politikën e jashtme.
A do të përmendet Kosova në fjalimin e tij dhe cila do të jetë qasja e administratës Biden do të shohim.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit