E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Qytetari nga Skenderaj: Albin Kurti nuk ka pasë çka me lypë në Skenderaj

Lexo

- Advertisement - >

Qytetarët e Skenderajit janë deklaruar rreth vizitës së kreut të VV-së, Albin Kurti para dy ditësh në këtë komunë, vizitë kjo që u sho qërua me tens.lone të shumta.

Disa nga ta e kanë konslderuar prov.oklm vizitën e Kurtit në komunën që siç thonë ata konslderohet si baza e PDK-së, por disa të tjerë kanë thënë se tens.lonet ishin të panevo.jshme, .

“Nuk duhet… e din ai çka ka folë për Hashimin dhe nuk ka pasë nevojë me ardhë këtu me prov.oku se e din që është bastion i PDK-së, nuk ka pasë çka me lypë”, ka thënë njëri nga ta për kanal10.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit