E hënë, 25 Tetor, 2021

Sondazhi i “Albanian Post” të Baton Haxhiut: VV 51.3%, LDK e dyta, PDK e treta, AAK pak mbi prag

Lexo

- Advertisement - >

Albanian Post i Baton Haxhiu ka bërë një matje të opinionit në fund të muajit janar dhe ditën e parë të mujait shkurt. Fitues i zgjedhjeve të 14 shkurtit sipas këtij sondazhi do të jetë Lëvizja Vetëvendosje me 51.3 për qind .

Befasi e këtij sondazhi është se Lidhja Demokratike e Kosovës radhitet e dyta më 15.5 për qind.

Sipas këtij sondazhi Partia Demokratike e Kosovës do të dalë e treta me 13.2 për qind dhe AAK vetëm 5.5 për qind.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit