E hënë, 25 Tetor, 2021

Ne po ju shikojmë Ambasadori britanik për zgjedhjet e 14 shkurti

Lexo

- Advertisement - >

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott, ka takuar gjatë ditës kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka. Ai pas takimit ka thënë se pikë kryesore e diskutimit të tyre ishte organizmi i zgjedhjeve, me ç’rast ambasadori ka theksuar përkushtimin e Britanisë së Madhe për zhvillimin e zgjedhjeve të lira në Kosovë.

“Këtë mëngjes takova Valdete Dakën, kryetaren e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, me të cilin diskutuam për përgatitjet që po i bën KQZ-ja për zgjedhjet si edhe theksova përkushtimin e Britanisë së Madhe për zgjedhje të lira në Kosovë”, ka shkruar Abbotti në Facebook.

Ai ka thënë se Britania e Madhe po mbështet organizatat e shoqërisë civile dhe se janë duke u kujdesur dhe vështruar çdo gjë.

Postimi i tij:

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit