E enjte, 28 Tetor, 2021

Jeremiq pasi Kosova lidhi marrëdhënie diplomatike me Izraelin: Poshtërlm pas poshtërlmi, do të turpërohemi

Lexo

- Advertisement - >

Kryeopozitari në Serbi, Vuk Jeremiq ka sul.muar presidentin e Serbisë, Aleksander Vuçiq pasi Kosova lidhi marrëdhënie diplomatike me Izraelin.

Ai u shprehë se kjo është poshtërlm pas poshtërlmi, .

“1 shkurt 2021, do të mbahet mend në historinë e diplomacisë sonë për faktin se Izraeli vendosi marrëdhënie diplomatike me Prishtinën, dhe presidenti serb premtoi në Paris premtoi “Kosovën” në Kombe të Bashkuar. Poshtërimi pas poshtërimit. Do të turpërohemi që ishim bashkëkohës të kësaj”, ka shkruar ai në Twitter.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit