E martë, 30 Nëntor, 2021

Ti je zëdhënës i VV’së”, “Qysh-qysh? Ti zëdhënës i kujt je?” | përplasja Tomë Gashi – Muhamet Hamiti

Lexo

>

“Ti je zëdhënës i VV’së”, “Qysh-qysh? Ti zëdhënës i kujt je?” | përplasja Tomë Gashi – Muhamet Hamiti
Avokati Tomë Gashi dhe profesori Muhamet Hamiti janë përplasur pas vendimit të Gjykatës Supreme që nuk lejoi kandidimin e Albin Kurtit për deputet.

“Çka ka lypë Vetëvendosja ka gjetë’, tha Hamiti por fjala iu ndërpre nga Tomë Gashi.

“E berë zëdhënësin e Vetëvendosjes, prit tash pak”, ia ktheu Hamiti.

>

Qysh-qysh profë. Nuk jam unë zëdhënës i Vetëvendosjes. Janë do të tjerë. Unë jam përkrahës publik”, tha Gashi.

“Zëdhënësit e VV’së janë më të mirë se unë, prandaj janë zgjedh”, shtoi Gashi.

“E ti zgjedhënësin e kujt je tu e bë”, pyeti Gashi – Hamitin.

>

“Unë LDK jam por ti po thua edhe jam edhe s’jam. Unë jam në LDK dhe kam qenë prej fillimit”, tha Hamiti.

Më shumë

Të fundit