E martë, 19 Tetor, 2021

Të vetmit ata që përfituan në kohë pandemie janë Bankat

Lexo

- Advertisement - >

BQK DHE QEVERIA HOTI –
SPEKTATORË TË FAJDES

Guverantori i BQK-ës Fehmi Mehmeti dhe kryeministri në detyrë Avdullah Hoti në muajin Nëntor 2020 kishin një marrëveshje për shtyerjen e kredive të bizneseve që ishin atakuar nga pandemia.
Këtu bëhet fjalë për 77 mijë kërkesa të bizneseve të Kosovës për shtyrjen e kredive, e që bankat komerciale e shfrytëzuan këtë për të rënduar edhe më shumë xhepat tashmë të varfëruar të këtyre bizneseve!

BQK e as Avdullah Hoti nuk mund t’a quajnë SUKSES, pasi Bankat inkasuan interesin e tyre për shtyrjen e këtyre borxheve!

Thjeshtë dhe shkurt:
-Të vetmit ata që përfituan në kohë pandemie janë Bankat, e që BQK e qeveria ishin vetëm spektatorë!

#KREJTdheDREJT
#halilthaçi81

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit