E hënë, 25 Tetor, 2021

Shqipe Selimi: PDK nuk është trashëgimtare të UÇK-së

Lexo

- Advertisement - >

Shqipe Selimi, kandidate e Lëvizjes Vetëvendosje për deputete, dhe ish-ushtare e UÇK-së, në “Kallxo Pernime” ka deklaruar se Partia Demokratike e Kosovës nuk është trashëgimtare e UÇK-së.

Sipas saj, Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk është transformuar në parti politike.

“PDK-në nuk mund ta quaj trashëgimtare të UÇK-së, sepse UÇK nuk është transformuar në asnjë parti politike. Në secilën parti ka ish-anëtarë të UÇK-së”, tha shkurtimisht Selimi.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit