E hënë, 25 Tetor, 2021

Babai i Astrit Deharit dhe ish-prokurori Sylë Hoxha “kolegë” të mundshëm në Kuvendin e Kosovës

Lexo

- Advertisement - >

Rasti i vd.ekjes së dyshimtë të aktivistit të Vetëvendosjes, Astrit Dehari në qeLlnë e paraburglmit më 5 nëntor 2016 në Prizren do të nxiste më pas një përplasje të ashpër mes familjarëve të Deharit dhe organeve ndjekëse të Prokurorlsë.

Përpl.asjet që do të pasonin kishin në fokus dy taborre, familjen Dehari dhe ish-prokurorin Sylë Hoxha. Pesë vite më vonë, Kuvendi mund t’i ketë deputetë ish-prokurorin Sylë Hoxha, dhe babain e Astrit Deharit, Avniun.
Partitë politike kanë definuar tanimë listat e kandidatëve të tyre për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Disa emra të cilët janë hasur në këto lista, në të kaluarën kishin pasur histori të pasqaruara mes vete. Njëjtë është rasti i ish-prokurorit Sylë Hoxha dhe Avni Deharit, që është babai i aktivistit të ndjerë të VV-së, Astrit Dehari.

Me të lënë profesionin e Prokurorit, Sylë Hoxha ia ka mësyrë menjëherë politikës. Atij, Lidhja Demokratike e Kosovës ia ka besuar numrin 100 në listën e kandidatëve për deputetë.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit