E martë, 19 Tetor, 2021

Kurti i prerë: S’ka punësime me mbiemra të veçantë, libreza partie…!

Lexo

- Advertisement - >

Lideri i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti, ka treguar tri karakteristikat themelore që partia e tij ka për punësimet e personave nëpër institucione.

“Profesionalizmi, ndershmëria dhe patriotizmi”, tha Kurti gjatë takimit të mbajtur me profesionistët e Rahovecit, ku të pranishëm e folës ishin kandidatët për deputetë, Visar Korenica, Yllza Hoti dhe Gani Krasniqi.

“Jo mbiemri i veçantë i farefisnisë apo libreza e duhur e partisë”, u shpreh Kurti.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit