E hënë, 25 Tetor, 2021

Pacolli tregon si iu ndërruan numrat e AKR-së nga LDK-ja

Lexo

- Advertisement - >

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli ka treguar se marrëveshja me LDK-në është shkelë pasi dikush nga LDK-ja i ka ndryshuar numrat e kandidatëve në listë.

Ai ka thënë se mbase këto zgjedhje nuk janë të rregullta, por janë të imponuara andaj edhe ishte improvizuar marrëveshja me LDK-në.

“Nuk e kam pasur numrin 2 dhe nuk e kam diskutuar numrin 2. Unë kam lëshuar vend e kam lëshuar numrin 2 dhe kam dal numër 4, por ata kanë kalu prej numrit 4 në numër 5.

Nuk ka qenë problemi aty”, thotë lideri i AKR-së për lajmi.net.
Sipas tij problem ka qenë ndërrimi i numrave edhe tek kandidatët tjerë.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit