E hënë, 25 Tetor, 2021

Sondazhi i PIPOS i publikuar në Klan Kosovë: LVV e para kurse LDK e treta – Nisma se kalon pragun!

Lexo

- Advertisement - >

Në sondazhin e përgatitur nga PIPOS dhe të publikuar në Klan Kosova, Lëvizja Vetëvendosje ka dal e para me 44.20%.

Pas tyre vjen PDK me 20.40%, kurse LDK është e treta me 17.35%. Sipas këtij sondazhi, Nisma Socialdemokrate nuk e kalon pragun, pasi do të marrin vetëm 3.10%.

Ndërsa AAK, sipas sondazhit, do të marr 7.15%./

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit