E enjte, 28 Tetor, 2021

Likaj: Nëse tregojnë rezultate më të mira mësimdhënësit do të meritojnë pagën e 13-të

Lexo

- Advertisement - >

Ministri i Arsimit Ramë Likaj në konferencën për medie ka thënë se thënë se janë shënuar hapa pozitiv edhe në kontratën kolektive dhe se kanë hasur në mirëkuptim të SBASHK-ut që për shkak të situatës me pandeminë Covid dhe asaj ekonomike që pjesë të kësaj kontrate të shtyhen për zbatim deri në vitin 2023.

Ai ka folur edhe për pagën e 13 i cili ka thënë se ajo do të bëhet në bazë të performancës që do të tregojnë mësimdhënësit.

“Natyrisht që për pagën e 13 është e lidhur shumë ngushtë me performancën e arsimtarëve. Nëse do të ketë paraqitje të mirë dhe performancë të mirë edhe ajo do të bëhet, e meritojnë”, tha Likaj.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit