E mërkurë, 20 Tetor, 2021

KGjK-ja i kthen përgjigje KQZ-së: Të dhënat për 47 kandidatët e dënuar janë të sakta

Lexo

- Advertisement - >

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KQZ) i ka kthyer përgjigje Komisionit Qendror Zgjedhor për të vërtetuar se a është e saktë lista prej 47 kandidatëve të dënuar në 3 vitet e fundit.

Lajmin e ka konfirmuar kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, në mbledhjen e këtij komisioni, e cila është duke u mbajtur në këto momente.

Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim sot i ka propozuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të certifikojë të gjithë kandidatët për deputetë, duke përfshirë edhe Albin Kurtin.

Anëtarët e KQZ-së kanë kërkuar dokumente shtesë për rekomandimin e Zyrës për Certifikim.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit