E hënë, 25 Tetor, 2021

Halil Thaçi kandidati i vetëm i Lëvizjes Vetvendosje nga Obiliqi

Lexo

- Advertisement - >

Qytetarë të nderuar,

Lëvizja VETËVENDOSJE! sot ka publikuar listën garuese të kandidatëve për deputet në zgjedhjet parlamentare që do të mbahen me 14 Shkurt. Kësaj liste me figura të ndritshme i prinë Albin Kurti.

Si Qendër e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Kastriot ju njoftojmë se në këtë listë është edhe aktivisti shembullor, kryetari i kësaj qendre z.Halil Thaçi, me numrin 81.

Përfaqësimi dinjitoz i komunës tonë në Kuvendin e Republikës së Kosovës është shumë i rëndësishëm dhe i domosdoshëm si rrjedhojë z.Halil Thaçi ka nevojë për mbështetjen tuaj!

14 Shkurti është referendumi i popullit tonë për ndarje nga mendësia politike e 20 viteve të fundit. Për një shtet me ekonomi të zhvilluar, drejtësi dhe siguri, shëndetësi dhe mirëqenie, arsim, kulturë dhe rini si dhe politikë të mirëfilltë të jashtme Lëvizja VETËVENDOSJE! dhe kandidatët e saj janë alternativa e vetme.

#HalilThaçi81

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit