E martë, 19 Tetor, 2021

Avokatja kosovare i bashkohet iniciativës së Vjosa Osmanit

Lexo

- Advertisement - >

Avokatja kosovare, Doarsa Kica, ka njoftuar se i është bashkuar Iniciativës “Guxo” të Vjosa Osmanit.

Kica ka publikuar një fotografi bashkë me Osmanin në llogarinë e saj në Facebook, derisa ka shkruar se “guximi nuk shprehet gjithmonë me forcë fizike”.

“Në shtetet demokratike, shprehet me ndërmarrjen e një hapi tutje në të mirën e përgjithshme. Në guximin për të dalur jashtë zonës së rehatisë dhe jashtë interesave të ngushta individuale për ti shërbyer interesave shtetërore, dhe për të kontribuar në fuqizimin e sundimit të ligjit. Koha ka treguar që pritja kushton. Andaj, pa pritur më shumë është koha të guxojmë”, ka shkruar ajo.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit