E enjte, 28 Tetor, 2021

Vëllai i Jakup Krasniqit, kandidat për deputet

Lexo

- Advertisement - >

Nisma Socialdemokrate ka njoftuar se Abdyl Krasniqi, vëllai i ish-zëdhënësit të UÇK-së, Jakup Krasniqi, do të jetë në listën e kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Kështu u bë e ditur në “Facebook” nga Nisma Socialdemokrate.

“Meë lejoni t’ju njoftoj se në këto zgjedhje, në listën e kandidateve për deputet të NISMEëS Socialdemokrate është Abdyl Krasniqi, vëllai i Jakup Krasniqit dhe bashkëveprimtar i palodhur në rrugëtimin e deritashëm”, thekson njoftimi.

Postimi i plotë:

Arrestimi i paradokohsheëm i kryetarit teë Keëshillit Kombeëtar teë NISMEëS Socialdemokrate, z. Jakup Krasniqi ishte njeë goditje e madhe jo veteëm peër partineë toneë, por peër teëreë kombin shqiptar.

Ai i mungon familjes, po aq sa edhe skeneës politike dhe publicistike teë Kosoveës. Megjithateë, vizioni i tij politik, i misheëruar neë NISMEëN Socialdemokrate, jeton thelleësisht neë zemrat tona.

Sot kur jemi neë prag teë peërgatitjeve peër zgjedhjet e 14 shkurtit, strukturat tona janeë mobilizuar si asnjeëhereë meë pareë qeë ky vizion teë daleë sa meë i forteë.

Meë lejoni t’ju njoftoj se neë keëto zgjedhje, neë listeën e kandidateëve peër deputet teë NISMEëS Socialdemokrate eështeë Abdyl Krasniqi, veëllai i Jakup Krasniqit dhe bashkeëveprimtar i palodhur neë rrugeëtimin e deritasheëm.

Angazhimi i tij neë vijeë teë pareë teë lufteës soneë politike eështeë njeë mesazh i qarteë se do t’i mobilizojmeë teë gjitha energjiteë tona atdhetare dhe profesionale me qeëllim qeë fryma atdhetare qeë ka mbjelleë Jakup Krasniqi teë daleë sa meë e fuqishme neë keëto zgjedhje!

Mbeështetja qeë sot i jepet NISMEëS Socialdemokrate eështeë mbeështetje peër frymeën e liderit teë saj qeë padrejteësisht mbahet neë Hageë!

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit