E hënë, 18 Tetor, 2021

Banorët në komunat me rrezik të mesëm dhe të ulët mund të rrin në kafiteri deri në ora 22:00

Lexo

- Advertisement - >

Banorët të cilët janë në komunat me rrezik të mesëm dhe të ulët që nga sonte mund të shijojnë pijet e tyre deri në ora 22:00 në kafenen e preferuar.

Ky vendim u mor sot nga MSH-ja.

Në komunat me rrezik të mesëm dhe të ulët iu lejohet lëvizja e lirë deri në ora 22:00.

 

 

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit