E hënë, 25 Tetor, 2021

Anëtari i PDK-së ia kërkon Rron Gjinovcit 500 eurot për dollapët e pakryer

Lexo

- Advertisement - >

Anëtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Gani Koci përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook ia ka kërkuar analistit Rron Gjinovcit 500 eurot të cilat ia kishte dhënë vite më parë familjarëve të analistit.

Kjo pasi sipas Kocit në vitin 2004, babai i Gjinovcit i kishte premtuar se do të ja punonte disa dollapë për shtëpi.

Mirëpo Koci thotë, se prindi i analistit aso kohe vetëm i kishte marrë të hollat por që kurrë nuk ia kishte përfunduar dollapët.

“Rron, thuj babës tënd le të m’i kthen 500 euro, se ia kam pas dhan në vitin 2004, me mi punu do dollap, dhe kurrë as nuk mi punoj as nuk mi ktheu 500 eurot?!”, ka shkruar Koci.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit