E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Çka paske kujtu ti Napoleon? Albin Kurti nuk të ndalon të bëhesh i Madh!

Lexo

- Advertisement - >

Çka paske kujtu ti Napoleon?

M’i shkarravit muret e stacionit të policisë, e ata me ta leju ty, se paskan mbet shkret policia që me t’leju t’y m’u frustru, në mënyrë që me provu ti m’i shëru komplekset e t’ua!

Demek ti i Madh, i paarritshëm, dhe i i urren autoritetet shqiptare!Kompleksi i ‘Napoleonit’ nuk ka shërim. Bindu.
Ti je tradhtar.

Një tradhtar, që me pasion e tradhton shokun e vet, i bindur se tradhtia të bën të Madh.E pse nuk u bëre i Madh pra?Kush po të ndal!Albin Kurti nuk të ndalon të bëhesh i Madh!Ku ke pa ti që mashtruesi e i pabesi m’u bë i Madh!

S’ka shans.

Nëse mbjell therra-korr therra. Paske kujtu ti, me mbjell therra e me korr karanfila!
Është e kot ta ngjyrosësh me bojë të kuqe-trëndafilin e kuq (ka thë Osho).E kot është edhe t’ia pikturosh këmbët gjarprit’.
As arrestimi s’të shëron nga kompleksi.
Kot e ke.
Të garantoj me jetë se kurrë s’do të bëhesh i Madh!
Policisë sonë, i lumtë.Policia nuk duhet me leju që m’i kalu miu nëpër mustaqe.
Shko shkarravite stacionin e policisë në Leposaviq, në daç me ta pranu që je kaq i Madh!
Ose hajde te banesa ime e bardhë vizatoje p. e maces!

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit