E martë, 30 Nëntor, 2021

Prurja e re e PDK-së nis menjëherë punën në terren: Me zemër, me UÇK-në

Lexo

>

Faton Abdullahu, analist politik u prezentua para disa ditësh si aderim i ri në PDK-në e Enver Hoxhajt.
E Abdullahu që pritet të jetë kandidat për deputet, ka filluar menjëherë punën në terren.

Ai ka publikuar një fotografi në Facebook me disa anëtarë të partisë, ku në prapavi duken fotografitë e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit.“Kemi shumë punë, se kemi ndermend mu ndal – Me PDK-n, me zemër me UÇK-në”, ka shkruar Abdullahu.

Kujtojmë që përveç Abdullahut në PDK ka aderuar edhe analisti tjetër, njëherit profesor universitar, Ardian Kastrati.

>
>
>

Më shumë

Të fundit