E martë, 19 Tetor, 2021

Pelosi: E vendosëm të vazhdojmë sonte certifikimin e Biden

Lexo

- Advertisement - >

Në një letër drejtuar kolegëve, kryetarja e Dhomës Nancy Pelosi njoftoi se udhëheqësit e Kongresit kanë vendosur të rinisin seancën e përbashkët për të certifikuar fitoren e presidentit të zgjedhur

Joe Biden sapo ndërtesa të të “pastrohet dhe të jetë e gatshme për përdorim”.

“Në konsultim me Leader Hoyer dhe Ëhip Clyburn dhe pas thirrjeve në Pentagon, Departamentin e Drejtësisë dhe zëvendëspresidentin, ne kemi vendosur që duhet të vazhdojmë sonte në Capitol pasi të jetë pastruar për përdorim. Udhëheqësi Hoyer do të dërgojë më shumë udhëzime sot më vonë”.

Ndërkaq, turmat e protestuesve kanë nisur të shpërndahen pas vendosjes së orës policore në DC më herët se zakonisht.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit