E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Emocionohet Ramiz Lladrovci: Krenar me Kuvendin e Kosovës

Lexo

- Advertisement - >

Kryetari Drenasit Ramiz Lladrovci është shprehur tejet i lumtur për votimin e projektligjit që i mundëson FSK – së shkuarjen në misionet jashtë kufijve të Kosovës shkruan Kosova unike.

Krenar me Kuvendin që njëzëri votoi që të jetësohet urdhri “Gatitu” për Forcën e Sigurisë së Kosovës, përtej kufijve të Republikës sonë, krah ushtrisë amerikane” transmeton Kosova unike.

Postimi i tij i plotë

Krenar me Kuvendin që njëzëri votoi që të jetësohet urdhri “Gatitu” për Forcën e Sigurisë së Kosovës, përtej kufijve të Republikës sonë, krah ushtrisë amerikane.

Me emocione, kujtojmë ushtarët dhe oficerët e UÇK-së të rënë në beteja gjatë Iuftës çlirimtare, për vizionin e tyre, ëndrrën e çlirimit dhe fuqizimit të ushtrisë tonë, krah ushtrisë dhe shtetit amerikan.

Më shumë se kurrë, sot urdhri “gatitu”, merr peshë e kuptim, sepse po realizohet ëndrra jonë për ushtri profesionale dhe të gatshme të veprojë me aleatët tanë, në dobi të paqes dhe vlerave demokratike.

Urime ushtarë, oficerë të FSK-së dhe qytetarë. Urime bashkëpunimi me Ushtrinë amerikane!

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit