E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Valon Syla: Krejt gërrnaçat janë PRO Albin Kurtit e Vjosa Osmanit

Lexo

- Advertisement - >

Kemi gërrnaça të diasporës.

Kemi gërrnaça analista.

Kemi gërrnaça të xhamive.

Kemi gërrnaça të kishave.

Kemi gërrnaça Ahtisaarian.

Kemi gërrnaça pro gjerman.

Kemi gërrnaça feministë.

Kemi gërrnaça komunistë.

Kemi gërrnaça të prodhimeve vendore.

Kemi gërrnaça të dasmave dhe morteve.

Kemi gërrnaça për eksport dhe ikje nga vendi.

Kemi gërrnaça kuvendi.

Kemi gërrnaça anti UÇK.

Kemi edhe Pro UDB.

Ka ka pak edhe në PSD.

Por krejtë gërrnaçat në esencë janë pro Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit, ka edhe nëpër parti tjera, por ma pak.

Punoni naj send, se na keni teshë.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit