E hënë, 25 Tetor, 2021

Mërgimtarët po largohen, kolona në Merdare

Lexo

- Advertisement - >

Mërgimtarët kanë filluar të largohen nga Kosova.

Në pikën kufitare në Merdare tashmë kanë filluar të krijohen kolona të veturave që po presin të largohen nga Kosova.

Kolonat janë të gjata 200 metra dhe pritjet janë deri në 30 minuta.

Gjatë muajit dhjetor pati ardhje rekord të diasporës.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit