E hënë, 18 Tetor, 2021

Vaksinën e parë kundër Covid 19 në Gjermani u administrua dhe u dha nga mjeku shqiptar

Lexo

- Advertisement - >

Gjermania ka filluar me dhënien e vaksinës kundër Covid 19 nga kompania “Pfizer&BioNTech”.

Vaksinën e para në Gjermani e mori 101 vjeçarja, Geturd Haase.

Kjo vaksinë u administrua dhe u dha nga doktori shqiptar, Fatmir Dalladaku.

Mjeku kosovar është i njohur për operacionin e parë me zemër të hapur në Kosovë.

Karriera e tij filloj në vitin 1989 dhe është një nga mjekët më të njohur në Gjermani./

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit