E martë, 30 Nëntor, 2021

Një flamur i ri amerikan vendoset në Prishtinë

Lexo

>

Shoqata “Miqtë e Amerikës” ka vendosur një flamur të SHBA-së, në Prishtinë.

Flamuri i Amerikës është vendosur te busti i ish-presidentit, Bill Clinton.

Vendosja e flamurit të miqve të përhershëm të Kosovës është bërë në datën që përkon me formimin e Ushtrisë së Kosovës, e përkrahur pikërisht nga SHBA-ja dhe gjenerali Matiss.

>
>
>

Më shumë

Të fundit