E mërkurë, 20 Tetor, 2021

Trusti e ndezë dritën e gjelbër, kosovarët pas kësaj dite i marrin paratë!

Lexo

- Advertisement - >

Faqja e Trustit është funksionale dhe ka nisur aplikimi për tërheqjen e 10 përqindëshit.

Fondi i Kursimeve Pensionale, konkretisht faqja “trusti10.org”, ka ndezur dritën e gjelbër për aplikim, transmeton Indeksonline

Kësisoj, Trusti ka vendosur që pas datës 23.12.2020, 10% e kursimeve tuaja pensionale do të transferohen në llogarinë tuaj bankare.

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit