E hënë, 25 Tetor, 2021

Bashkëpunimi ndërmjet grave sjellë rezultate, bashkëpunimi i burrave po sjellë telashe!”

Lexo

- Advertisement - >

Deputetja nga radhët e AAK-së, Donika Kadaj- Bujupi, është takuar sot me kryetaren e Kuvendit Vjosa Osmani si edhe me deputetën e VV-së Mimoza Kusari-Lila.

Takimi i tyre siç ka bërë të ditur Kadaj-Bujupi përmes një postimi në Facebook, ka qenë për të shënuar një sukses të grave deputete. Kjo pasi që është bërë amendamentimi për fuqizimin dhe përparësinë e prodhuesve vendorë në Ligjin e prokurimit publik, pa kosto shtesë për buxhetin e Kosovës.

Madje Kadaj-Bujupi përmes këtij shkrimi ka shkruar se “Bashkëpunimi ndërmjet grave sjell rezultate, bashkëpunimi i burrave po sjell telashe!”

- Advertisement - >

Më shumë

- Advertisement - >

Të fundit